ANTONI CZ s.r.o., Logo Denní menu bufetu Antoni Dolní Třebonín
Krumlovská šunka na kosti

26.6 - 31.8.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Papriková klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Debrecínské klobásky na gril

26.6 - 31.8.2019

Norimberská klobása

26.6 - 31.8.2019

Norimberská klobása

15,90 / 100g

Krumlovská grilovací klobása

26.6 - 31.8.2019

Krumlovská klobása z komína na gril

26.6 - 31.8.2019

Steak BARBECUE,PEPŘ

26.6 - 31.8.2019

Steak BARBECUE,PEPŘ

17,10 / 100g

STEAK ČESNEK

26.6 - 31.8.2019

STEAK ČESNEK

17,10 / 100g

Krumlovská šunka na kosti

26.6 - 31.8.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Papriková klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Krumlovské jaternice

Ať si říká, kdo chce, co chce, podle jaterničky se pozná opravdový mistr zabijaček. Už jenom vyčistit střívka, aby byla jemná jako pavučinky. A průhledná. Aby byla dobře patrná struktura díla z ovarového masa, drobů a žemlí. O to všechno se Antoni snaží do puntíku. Ani při výběru koření nesmí chybět ta nejkvalitnější majoránka, nové koření, pepř…. Jistě, česnek, nikoliv nějaká pasta. Naražené jaterničky umně špejlují zkušené ruce, které vědí, jak dlouho povařit, jak ochladit. Zní vám to přehnaně. Účetní také, když vidí ta obrovská čísla ve výkazech prodejů.

 

Balení: OA 1,5 kg

Skladovací teplota: 0 – 5 °C

Trvanlivost: 7 dní do otevření obalu

Krumlovské jaternice, ANTONI CZ s.r.o.

Další vařené a škvařené výrobky Antoni