ANTONI CZ s.r.o., Logo Denní menu bufetu Antoni Dolní Třebonín
Krumlovská šunka na kosti

26.6 - 31.8.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Papriková klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Debrecínské klobásky na gril

26.6 - 31.8.2019

Norimberská klobása

26.6 - 31.8.2019

Norimberská klobása

15,90 / 100g

Krumlovská grilovací klobása

26.6 - 31.8.2019

Krumlovská klobása z komína na gril

26.6 - 31.8.2019

Steak BARBECUE,PEPŘ

26.6 - 31.8.2019

Steak BARBECUE,PEPŘ

17,10 / 100g

STEAK ČESNEK

26.6 - 31.8.2019

STEAK ČESNEK

17,10 / 100g

Krumlovská šunka na kosti

26.6 - 31.8.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Papriková klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Antoniho duryňská specialita

Z výrobků společnosti snad nejnáročnější na přípravu. Při tvorbě její receptury vycházel majitel z dobových řemeslných tradic zámeckých dodavatelů. Speciální marinování vybraných částí vepřových jazýčků dává tlačence jasnou růžovou barvu, kontrastující s tmavšími kousky libového masa a bílými zrny tepelně předem upraveného hřbetního sádla.Kořeněním tlačenka směřuje k lehce voňavým tónům po badyánu. Nejenom nevšední vůně a chuť, ale také dekorativnost dobře držících plátků je odměnou vynaloženého kumštu.Proto mizívá z rautových stolů mezi prvními lahůdkami.

 

Velikost balení: 1ks  1,5kg

Skladovací teplota: 0 - 5°C

Trvanlivost: 21 dnů od nakrojení

Antoniho duryňská specialita, ANTONI CZ s.r.o.

Další speciality Antoni