Antoniho maďarská klobása - extra pálivá

Těší nás, když prodejům našich klobás vévodí značkový výrobek. K jeho přípravě používáme čisté hovězí maso na prát, do kterého vmícháváme zrna z vybraných vepřových bůčků a hřbetního sádla. Pravda, chuťový vzor jsme si přivezli z Podunají. Ten klade mimořádný nárok na papriku, kterou jsme zvolili ve formě tekutého extraktu. Díky němu klobása získá naprosto jedinečnou barvu, vůni i chuť, která se rozvíjí již v průběhu sušení a zauzování, aby gradovaly při opékání, či grilování. Zkrátka zážitek při přípravě, servírování i samotné konzumaci.

Velikost balení: cca 1,8 kg

Skladovací teplota: 0 - 5 °C

Trvanlivost: 21 dnů

Zanechte Váš e-mail, abyste o aktuálních dotačních možnostech věděli jako první