ANTONI CZ s.r.o., Logo Denní menu bufetu Antoni Dolní Třebonín
Krumlovská šunka na kosti

26.6 - 31.8.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Papriková klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Debrecínské klobásky na gril

26.6 - 31.8.2019

Norimberská klobása

26.6 - 31.8.2019

Norimberská klobása

15,90 / 100g

Krumlovská grilovací klobása

26.6 - 31.8.2019

Krumlovská klobása z komína na gril

26.6 - 31.8.2019

Steak BARBECUE,PEPŘ

26.6 - 31.8.2019

Steak BARBECUE,PEPŘ

17,10 / 100g

STEAK ČESNEK

26.6 - 31.8.2019

STEAK ČESNEK

17,10 / 100g

Krumlovská šunka na kosti

26.6 - 31.8.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Papriková klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

Potěší to, když prodejům našich klobás vévodí značkový výrobek. K jeho přípravě používáme čisté hovězí maso na prát, do kterého vmícháváme zrna z vybraných vepřových bůčků a hřbetního sádla. Pravda, mustr máme z Podunají. Ten klade mimořádný nárok na papriku, kterou jsme zvolili ve formě tekutého extraktu. Ten dodává naprosto jedinečnou barvu, vůni i chuť, které se rozvíjí již v průběhu sušení a zauzování, aby gradovaly při opékání, či grilování. Tato klobása je velmi ostré chuti pro vybrané gurmány. Zkrátka, stávají se zážitkem, když ji podáváte a při konzumaci se cítíte jako v maďarské čárdě.

 

Velikost balení: VB 1,5 kg

Skladovací teplota: 0 – 5 °C

Trvanlivost: 21 dnů do otevření obalu

Antoniho maďarská klobása na gril, ANTONI CZ s.r.o.

Další klobásy Antoni