ANTONI CZ s.r.o., Logo Denní menu bufetu Antoni Dolní Třebonín
Krumlovská šunka na kosti

26.6 - 31.8.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Papriková klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Debrecínské klobásky na gril

26.6 - 31.8.2019

Norimberská klobása

26.6 - 31.8.2019

Norimberská klobása

15,90 / 100g

Krumlovská grilovací klobása

26.6 - 31.8.2019

Krumlovská klobása z komína na gril

26.6 - 31.8.2019

Steak BARBECUE,PEPŘ

26.6 - 31.8.2019

Steak BARBECUE,PEPŘ

17,10 / 100g

STEAK ČESNEK

26.6 - 31.8.2019

STEAK ČESNEK

17,10 / 100g

Krumlovská šunka na kosti

26.6 - 31.8.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Papriková klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Antoniho budapešťská klobása

Starodávnost receptury spočívá již v suchém nasolování vepřového, které v podstatě tvoří její jedinou masovou složku. Pouze se k němu po rozřezání na hrubé zrno přidává chili, speciální maďarská paprika, česnek, pepř a startovací fermentační kultura. Jde tudíž o klobásu s probotickými kulturami, vyvíjejícími se za pobytu ve zrací komoře.  Po zauzení studeným kouřem dozrává do ostře pikantní chuti.

 

Velikost balení: technologický obal  1,5 kg

Skladovací teplota: skladujte nejlépe rozvěšené při teplotě +20°C,relativní vlhkost vzduch max 85%.

Trvanlivost: 28 dnů od otevření obalu

Antoniho budapešťská klobása, ANTONI CZ s.r.o.


Fermentovaný výrobek

Další klobásy Antoni