ANTONI CZ s.r.o., Logo Denní menu bufetu Antoni Dolní Třebonín
ANTONI CZ s.r.o. - denně čerstvé maso a uzeniny na Váš stůl

Antoniho budapešťská klobása

Starodávnost receptury spočívá již v suchém nasolování vepřového, které v podstatě tvoří její jedinou masovou složku. Pouze se k němu po rozřezání na hrubé zrno přidává chili, speciální maďarská paprika, česnek, pepř a startovací fermentační kultura. Jde tudíž o klobásu s probotickými kulturami, vyvíjejícími se za pobytu ve zrací komoře.  Po zauzení studeným kouřem dozrává do ostře pikantní chuti.

 

Velikost balení: technologický obal  1,5 kg

Skladovací teplota: skladujte nejlépe rozvěšené při teplotě +20°C,relativní vlhkost vzduch max 85%.

Trvanlivost: 28 dnů od otevření obalu

Antoniho budapešťská klobása, ANTONI CZ s.r.o.


Fermentovaný výrobek

Další klobásy Antoni