ANTONI CZ s.r.o., Logo Denní menu bufetu Antoni Dolní Třebonín
Krumlovská šunka na kosti

26.6 - 31.8.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Papriková klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Debrecínské klobásky na gril

26.6 - 31.8.2019

Norimberská klobása

26.6 - 31.8.2019

Norimberská klobása

15,90 / 100g

Krumlovská grilovací klobása

26.6 - 31.8.2019

Krumlovská klobása z komína na gril

26.6 - 31.8.2019

Steak BARBECUE,PEPŘ

26.6 - 31.8.2019

Steak BARBECUE,PEPŘ

17,10 / 100g

STEAK ČESNEK

26.6 - 31.8.2019

STEAK ČESNEK

17,10 / 100g

Krumlovská šunka na kosti

26.6 - 31.8.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Papriková klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Aspik s vepřovým masem

Vrací nás k řemeslu. Protože musíme nachystat drobné a dekorativní kostičky libového vepřového masa, tepelně je upravit do delikatesně jemné konzistence a lehoučce okořenit. Po promíchání s paprikovými fločky zalít aspikem. Jistě jedno z nejjemnějších zpracování masa.

 

Velikost balení: 1 ks VB 2,50 Kg

Skladovací teplota: 1 – 5 °C

Trvanlivost: 21 dnů do otevření obalu

Aspik s vepřovým masem, ANTONI CZ s.r.o.

Další aspiky Antoni